Dagmar Voss » Volwassen KOPP cursus:opgegroeid met een ouder met psychische problemen

Volwassen KOPP cursus:opgegroeid met een ouder met psychische problemen

Ook opgegroeid bij een ouder met psychische problemen? Dat kan belastend zijn. De wisselende stemmingen van je ouder, de onvoorspelbaarheid thuis, het gebrek aan informatie en de verantwoordelijkheid die je al vroeg op je schouders moest nemen.

Ook als volwassene kun je daar nog last van hebben. Bijvoorbeeld: Je slaapt slecht, je piekert, je hebt last van concentratieproblemen, je begrijpt eigenlijk niet zo goed wat er speelt, of waarom je je onzeker, somber of anders voelt.

In de cursus krijg je informatie over de gevolgen van het opgroeien met een ouder met psychiatrische problemen. Het gaat over het herkennen van je eigen emoties, gevoelens en automatische gedachten en het grenzen stellen, je leven vormgeven e.d. Maar vooral ook dat je niet de enige bent.

Start woensdag 15 mei 2024

Tijd: 14.00 – 16.00 uur, 8 wekelijkse bijeenkomsten 

Deze cursus is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Volgende aanmeldmogelijkheid is voor de cursus in oktober 2024.

Volgende aanmeldmogelijkheid is voor de cursus in oktober 2024.

Mocht je intussen behoefte hebben aan hulp bij KOPP gerelateerde problematiek, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor individuele sessie: T 06 1553 2711 Dagmar Voss

Locatie: Locatie Haarlem

Kosten: gratis voor inwoners van Haarlemmermeer

Kosten: gratis voor inwoners van Zuid-Kennemerland

Aanmelden: T 06 1295 3412 Marieke Beerthuis

www.ggzingeest.nl

Wil je wél hulp, maar wil je liever niet in een groep? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken van individuele coaching.