Dagmar Voss » Coaching & Training: van KOPP naar KRACHT

Coaching & Training: van KOPP naar KRACHT

Coaching & Training – van KOPP naar KRACHT
De coaching trajecten en trainingen die ik bied zijn speciaal bedoeld voor vrouwen. Ik heb gemerkt dat ik mij beter kan inleven in de belevingswereld en emoties van de vrouw, en kan dus als hulpverlener veel meer betekenen voor vrouwen. (Mannen mogen overigens gerust contact met mij opnemen voor een prima doorverwijzing.)

Ik leer volwassen dochters van ouders met psychische problemen, hoe zij ervaringen uit het verleden kunnen omzetten in eigen kracht zodat zij eindelijk het geluk krijgen dat ze verdienen.

Ik geef psycho-educatie over de gevolgen van je jeugd in je huidige leven. Zo word je bewust van je valkuilen, leer je ze herkennen en ermee om te gaan. Tijdens workshops, trainingen en coaching-sessies leer je vaardigheden die in je jeugd onvoldoende zijn ontwikkeld. Mijn cliënten leren van hun (jeugd)ervaringen en ontdekken hun ware zelf. Ik noem dit van je KOPP naar je Kracht komen.
Begeleiding op dit gebied is natuurlijk maatwerk. Veelal zullen sessies daarom een één-op-één karakter hebben. Workshops gericht op veelvoorkomende problemen waar vrouwen in het dagelijks leven regelmatig tegenaan lopen, worden in groepsverband gegeven. Wil je inspiratie opdoen tijdens een wandeling? Boek dan een inspiratiewandeling.

Inspiratiewandeling

Volwassen KOPP cursus: opgegroeid met een ouder met psychische problemen

Individuele coaching