Dagmar Voss » #KOPP cursus voor Volwassenen
trap en deur

#KOPP cursus voor Volwassenen

Ook opgegroeid bij een ouder met psychische problemen? Dat kan belastend zijn. De wisselende stemmingen van je ouder, de onvoorspelbaarheid thuis, het gebrek aan informatie en de verantwoordelijkheid die je al vroeg op je schouders moest nemen.

Ook als volwassene kun je daar nog last van hebben. Bijvoorbeeld: Je slaapt slecht, je piekert, je hebt last van concentratieproblemen, je begrijpt eigenlijk niet zo goed wat er speelt, of waarom je je onzeker, somber of anders voelt.

In de cursus krijg je informatie over de gevolgen van het opgroeien met een ouder met psychiatrische problemen. Het gaat over het herkennen van je eigen emoties, gevoelens en automatische gedachten en het grenzen stellen, je leven vormgeven e.d. Maar vooral ook dat je niet de enige bent.

Start woensdag 29 maart 2023 

Tijd: 14.00 – 16.00 uur, 8 wekelijkse bijeenkomsten 

Data: 29/3, 5/ 4, 12/4, 19/4, 10/5, 24/5, 31/5 en 7/ 6

Locatie: Locatie Spaarnepoort 

Kosten: gratis voor inwoners van Haarlemmermeer

Kosten: gratis voor inwoners van Zuid-Kennemerland

Aanmelden: T 06 1295 3412 Marieke Beerthuis

www.ggzingeest.nl